Hotelijerstvo

Tkanina za izradu odjeće i dodataka u hotelijerskom programu mora biti izdržljiva, fleksibilna, lagana te kvalitetna. S obzirom na dinamičan način rada koji traži izdržljivost i fleksibilnost, određeni dio našeg asortimana pronašao je svoje mjesto u ovoj grani industrije, te je sigurno odličan izbor.

Prehrambena industrija

Tkanine u prehrambenoj industriji traže izdržljivost iz razloga učestalog korištenja. Naš asortiman kojemu je osnovna primjena u radnom i medicinskom programu našao je svoje mjesto i u prehrambenoj industriji, te se pokazao kao pouzdan odabir.

Štepeks

Štepeks je prošivena poliesterska podstava i vata. U našem asortimanu možete pronaći jednostrani i dvostrani štepeks. Jednostrani štepeks sastoji se od sloja podstave, vate i reteksa, dok se dvostrani štepeks sastoji od sloja podstave, vate i podstave. Uobičajna težina vate koja se koristi u izradi štepeksa je težine 100 g/m2 ili 150 g/m2. Idealan je […]

Beneton

Beneton je višenamjenska, čvrsta, lagana i praktična tkanina karakterističnog veza. Često se upotrebljava za izradu zavjesa, stolnjaka, navlaka za stolice, kostima za maškare i slično. Beneton tkanina dostupna je u širokoj paleti boja. S obzirom na dinamičan način rada koji traži izdržljivost, Beneton je također pronašao svoje mjesto u hotelijerstvu, te je sigurno odličan izbor.

Sirove tkanine

Sirova tkanina je višenamjenski, čvrsti i neobrađeni materijal koji se najčešće koristi za izradu platnenih vrećica, te raznih promotivnih materijala. U asortimanu možete pronaći nekoliko vrsta sirovih tkanina koje se razlikuju po vezu, težini i širini.

Flis

U našem asortimanu možete pronaći flis u raznovrsnoj paleti boja. Flis je lagan materijal koji zadržava toplinu te je stoga pogodan za izradu utopljenja, pokrivača, jakni i dr.

Kuharski program

Tkanina za izradu odjeće i dodataka u kuharskom programu mora biti lagana, kvalitetna te izdržljiva. S obzirom na vrući i često zahtjevni radni ambijent, odjeća također mora biti prozračna te jednostavna za održavanje i čišćenje. U našem asortimanu nudimo tkanine od 100% pamuka u popularnom pepita uzorku. Ova se tkanina najčešće koristi za izradu pregača, […]

Traper (Jeans)

Traper (Jeans) je pamučna tkanina koja se koristi za izradu udobnih i praktičnih komada odjeće, modnih dodataka i slično. U našem asortimanu možete pronaći četiri vrste trapera (Jeansa) koji se razlikuju po težini. Teži traper (Jeans) je otporniji na habanje, dok je tanji traper (Jeans) pogodniji za izradu laganijih komada odjeće kao što su košulje, […]

Kirurško platno

Kirurško platno je jednostavna, čvrsta pamučna tkanina široke namjene. Upotrebljava se za izradu odjeće, plahti, prekrivača te za medicinske komprese. U asortimanu možete pronaći kirurško platno u zelenoj i bijeloj boji. Kirurško platno perivo je na 95°C.

Retroreflektirajuće trake

Retroreflektirajuća traka je osnovni dio svakog odjevnog predmeta visoke vidljivosti. Odjeća visoke vidljivosti često se nadopunjuje retroreflektirajućom trakom koja dodatno pomaže poboljšati vidljivost pri slabom osvjetljenju te tako dodatno istaknuti osobu. U našem asortimanu možete pronaći retroreflektirajuće trake različitih širina.

Tkanine visoke vidljivosti

Tkanine visoke vidljivosti su tkanine boja lako uočljive u svakom okruženju. Odjeća visoke vidljivosti vizualno ističe osobu koja je nosi pa se iz tog razloga često koristi u svrhu javne sigurnosti, zaštite radnika koji rade u opasnim uvjetima, hitnih službi i slično. Često se kombinira sa retroreflektirajućim trakama. U našem asortimanu možete pronaći tkanine visoke […]

Džepovina

Džepovina je čvrsta, tanka i izdržljiva tkanina koja se koristi kao podstava za džepove. Budući da džepovina mora biti u skladu s cjelokupnim izgledom i dojmom odjeće, u ponudi imamo nekoliko boja ove tkanine. Zbog njenog sastava najbolji je odabir kada je riječ o izdržljivosti i otpornosti na habanje.