Naše usluge u svijetu tkanina i metraže

Nudimo širok asortiman tkanina te raznoliku paletu boja, s mogućnošću rezanja tkanine. Sve tkanine su laboratorijski testirane te su ispitni izvještaji dostupni na upit.

Isporuke robe vršimo putem kurirske službe, našim prijevozom ili Vašim osobnim preuzimanjem u našem skladištu.

Veleprodaja tkanina

Kod nas ćete naći veliki izbor tkanina za izradu profesionalne radne i zaštitne odjeće potrebne za rad u raznim djelatnostima kao što su zdravstvo, ugostiteljstvo, hotelijerstvo, uslužne djelatnosti, građevinarstvo, te ostalim tipovima proizvodnih djelatnosti. Nudimo širok asortiman tkanina te raznovrsnu paletu boja što zasigurno olakšava potragu za kvalitetnim materijalom.

Ono po čemu se posebno ističemo je dostupnost samih materijala. Zbog kvalitetnog vođenja zaliha, te veličine naših skladišnih kapaciteta i samih zaliha tkanina, gotovo svi izloženi materijali na stranici su dostupni odmah. Svi materijali su skladišteni u našem skladištu te su u potpunosti očuvani od raznih fizičkih i atmosferskih utjecaja.

Ispitni izvještaji
(laboratorijsko ispitivanje tkanina)

Laboratorijsko ispitivanje tkanine se ponajviše provodi u svrhu određivanja svojstava tekstilnih materijala kako bi se odredila njihova kvaliteta i učinkovitost.

Ispitivanjem tkanine procjenjuje se odgovara li tkanina svojim svojstvima. Osim uobičajenih ispitivanja kao što su sastav, težina, širina, na tkanini se također ispituje postojanost obojenja na pranje, kemijsko čišćenje, bijeljenje, itd.. Ispitni izvještaji tkanina u našem asortimanu dostupni su kupcima na upit.

Ukoliko kupac ima potrebe za dodatnim ispitivanjima u tom slučaju radi se ispitni izvještaj na ime kupca. Kupac snosi troškove dodatnih ispitivanja, a Avorato snosi trošak uzoraka i slanja uzoraka.

Ispitivanja vršimo kod našeg dugogodišnjeg partnera EUROINSPEKT EUROTEXTIL d.o.o. Zagreb.

(OEKO-TEX® Standard 100 certifikat)

Oeko-Tex Standard 100 označava tkaninu koja je testirana na štetne tvari i koju Oeko-Tex Institut klasificira kao bezopasnu za krajnjeg potrošača.
Testiranja se provode na zabranjene tvari kao što su kancerogena azo bojila, zakonski granične vrijednosti za kemikalije kao što su formaldehid, plastifikatori, teški metali i pentaklorofenol, te štetne, ali ne i zakonski zabranjene supstance kao što su pesticidi, boje koje izazivaju alergije i organokositreni spojevi, postojanost boje, pH osjetljivost na kožu.

Usluga rezanja tkanine
(prodaja tkanine po metraži)

Iako se radi o veleprodaji tkanine, naši kupci ponekad nemaju potrebu za cjelokupnom metražom tkanine koja se nalazi namotana u bali. Budući da svim kupcima želimo izaći u susret, nudimo uslugu rezanja tkanine u količini od jednog metra na dalje. Usluga rezanja tkanine dodatno se naplaćuje.

U našim prostorijama imamo stroj za rezanje i prematanje tkanine koji nam omogućuje da vam i manje metraže isporučujemo uredno namotane u balu.

Iznimno, zbog specifičnosti pakiranja određenih artikala, uslugu rezanja tkanine nismo u mogućnosti ponuditi za sljedeće artikle:

Štepeks
Retroreflektirajuća traka – Kavor-11, Kavor-11A i Kavor-111
Flis – Kavor-60
Žutica – Kavor-80

Usluga transporta tkanine

Kao tvrtka za veleprodaju tkanina, imamo ugovor s kurirskim službama, te smo u mogućnosti organizirati dostavu tkanine na Vašu adresu ili na adresu Vaših kooperanata. Ovisno o količini naručene tkanine trošak usluge transporta tkanine dodatno se naplaćuje.

Dostavu tkanine u mogućnosti smo izvršiti i vlastitim vozilom prema međusobnom dogovoru s kupcem.

Također, kupac može osobno preuzeti tkaninu na našoj adresi Avorato d.o.o., Varaždinska ulica, odvojak II, br. 9, 42000 Jalkovec (grad Varaždin).

Kako do nas?

ikona-vez

Kontaktirajte nas!

Odgovaramo u najkraćem roku.